028 - 33650959......................................................................................ارسال رایگان سفارشات بالای 50 هزار تومان
logo
0
سبد خرید

کاربر گرامی خوش آمدید!

ثبت نام
» اخبار » تأثیر آنتی اکسیدان ها در کاهش ابتلا به سرطان

جستجوی پیشرفته

تأثیر آنتی اکسیدان ها در کاهش ابتلا به سرطان

تعداد بازدید 2021

تأثیر آنتی اکسیدان ها در کاهش ابتلا به سرطان

توصیه به خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان به همه توصیه شده است. اما آنتی اکسیدان ها چه تعریفی دارد؟ در واقع این مواد شامل ترکیباتی است که می تواند از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری کند و در نهایت فرآیند اکسیداسیون و آسیب سلولی که منجر به پیری و بیماری می شود را خنثی نماید.
بعضی از مواد غذایی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان هستند. متخصصان برای جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی و فشار خون، مصرف این مواد را به طور مرتب توصیه می کنند.
انواع توت ها: انواع توت ها مانند تمشک، زغال اخته و توت فرنگی میزان فراوانی از ظرفیت آنتی اکسیدانی را دارا هستند. زغال اخته و تمشک می تواند به جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی کمک کند. خوردن صبحگاهی این مواد و یا مخلوط کردن آنها با ماست یا غلات در هنگام صبح یا به عنوان عصرانه بسیار مفید است.
کلم بروکلی: کلم بروکلی در واقع در میان سبزیجات دیگر مدال طلا را دارد. این سبزی حاوی ویتامین C فراوان است و حتی از یک لیوان شیر کلسیم بیشتری دارد. سولفورافن، یک ماده مغذی موجود در کلم بروکلی، به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان ها منجر می شود.
سیر: سیر در سراسر جهان به عنوان یک طعم دهنده خوشمزه برای هر ظرف استفاده می شود. فواید سیر و حتی سیر خام به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای کشتن برخی گونه های باکتری های مضر از قرن ها پیش شناخته شده است. سیر همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول، حذف فلزات سنگین از بدن، جلوگیری از سرطان، بکار می رود و خاصیت ضد قارچ و ضد ویروسی دارد. یک حبه سیر حاوی ویتامین های A، B و C ، سلنیوم ، ید ، پتاسیم ، آهن، کلسیم، روی و منیزیم است.

تاريخ تنظيم: یکشنبه 23 فروردین ماه 1394